dimarts, 24 de maig del 2011

Ictinea: un Projecte fet de fum

Amb la victòria de CiU a l'ajuntament de Barcelona, que van dir que serien el govern de les persones i no el dels macroprojectes d'Hereu.

Doncs chapó per Trias, que comença amb una mentida. Digueren que farien un nou barri d'estudiants, rollo campus, a Montjuïc, entre el Paraŀlel i la Zona Franca, a la part del port. Allà es suprimiria una part del port i es construirien pisos (la dreta, per variar...) que serien per a estudiants.

Deixant a banda la situació politica, jo vaig a la part del transport.

El barri Ictinea, que és així com el volen anomenar, estaria comunicat pel bus 107 (el del cementiri xd), i per altra banda, res de res, ja que metro no és gaire factible, com no sigui en viaducte o tunelat per dins de Montjuïc.

La questió estaria en posar en servei un bus entre Foc Cisell (L2 i L10) i Paraŀlel (L3 i en el meu projecte, L6, actualment L2).

O una altra allargar la L2 des de Paraŀlel pel moll, Ictinea i fins Motors, si algun dia s'arriba a obrir.

La pregunta és: Si s'ha aturat el barri de la Marina del Prat Vermell, on hi havia d'haver metro, i ara es vol fer un barri nou, perquè no es fa el barri d'estudiants allà, que a més tindrien metro a Motors i deixem de construir per construir?

1 comentari:

  1. el barri que tu dius jo he sentit que s'anomenaria "Morrot" (als vídeos promos de CiU).
    i per Montjuïc dubto molt que es puguin fer gaire túnels!(la muntanya està quasi tota foradada per dins).

    ara que trobo bé que no es faci aquest barri! apartat de la ciutat! trobo millor que es construeixi a motors com tu ben dius!

    ResponElimina