dimecres, 16 de febrer del 2011

Presentació

Aquest blog sorgeix com a escisió de www.lewgratz.blogspot.com pel que fa a temes de trens, metros i demés mitjans de transport públic a Catalunya. Fa temps que estava pensant a obrir-lo, i he anat escolant temes referents aquí en els dos altres blogs que tinc. Ara no puc dir gaire res, doncs el nou conseller Lluís Recoder està eŀlaborant un nou PDI 2011-2020 que de ben segur serà com un cop de puny a l'estómac per les retallades de pressupost en aquesta legislatura.

De moment només us puc donar la benvinguda i avançar-vos uns quants punts en els que em basaré per construir aquest espai.

• Repàs de curiositats, anomalies, incidències i deficiències de les xarxes de metro, rodalies, ferrocarrils, tramvia i regionals.
• Història d'aquests transports.
• Projectes del Plan de Metros de 1971, el PDI 2001-2010, 2010-2018, 2011-2020, i projectes pròpis factibles (els faraònics me'ls estalvïo que ja en tenim prou amb l'L9.
• El servei i gestió, tant en la construcció i administració d'aquests sistemes de transport com també la comunicació de les notícies referents a la nova conselleria de Territori i Sostenibilitat.

1 comentari:

  1. Ja tens un seguidor més, anims amb aquest nou blog, espero que donis la teva opinió de forma tan directa i sincera com en l'altre!!!

    ResponElimina