dijous, 24 de març del 2011

Ampliació de Freqüència a la R2 Nord

Avui Convergència de Cardedeu m'ha enviat una notícia on mostrava la reunió entre Calamanda Vila (Alcaldessa de Cardedeu) i Lluís Recoder (DTS), que han parlat sobre l'ampliació de la freqüència a la línia R2 Nord entre Granollers Centre i Sant Celoni. La veritat és que això sí que ha estat una cagada des de fa molt de temps, ja que tots els trens que acaben a Granollers (8 vies) tenen lloc a Sant Celoni per a ser estacionats (6 vies).

A mi aquest tema em toca molt de prop, ja que visc a Cardedeu, i la freqüència de pas allà és de 30 minuts i 1 hora els caps de setmana, mentre que de Barcelona a Granollers és de 15 minuts i de 30 els caps de setmana. Fins i tot Sant Celoni té molts més trens que Cardedeu (els de l'R11 també hi paren) i que van directes a Granollers, tot i tenir l'un i l'altre la mateixa població (Cardedeu 16.879 i Sant Celoni 16.905 al 2010).

En el següent mapa, que si voleu copiar feu el que vulgueu perquè m'ha costat la hòstia de fer i per a que es quedi només aquí no el faig, es veuen bé els horaris dels feiners i dels festius. L'únic que demanem i que esperem que arribi a bon port és portar la mateixa freqüència de Barcelona a Granollers fins Sant Celoni. 

1 comentari: