dimarts, 8 de març del 2011

Higiene a la L8


Avui he estat a l'estació de la línia Llobregat-Anoia Ildefons Cerdà i m'he fixat en quelcom a què no havia donat gaire importància últimament. Hi ha unes goteres de caldéu. El sostre de l'estació està format per cinc plaques de formigó i en les escletxes entre aquestes s'hi escola l'aigua, que cau a la zona de vies i crea un escenari emtre desagradable i repugnant. 

El canaló obert a l'espai entre els rails està cobert en gran part per l'aigua, i als costats s'hi forma un bassal de poca fondària, però suficient per a que s'hi acumuli una espessa capa de verdet bastant repugnant, que engoleix qualsevol tipus de residu llançat a les vies.

La solució no és gaire complicada, intentar segellar les escletxes del sostre, i posar un canaló a ras de sostre que condueixi l'aigua cap al clavagueram com fan ara les bombes quan ja arriba a les vies.

No sé com estaran les altres estacions, però espero que aquest sigui un cas excepcional. 

5 comentaris:

  1. Dijous passat, l'estació de Europa|Fira de la mateixa línia, estava igual que aquesta.

    ResponElimina
  2. Doncs Europa | Fira la van inaugurar fa només quatre anys... què penós.

    ResponElimina
  3. Ja, el cuidat de les instalacions a Catalunya en general fa llufa.

    ResponElimina
  4. Krasavitsa: Home, només la bifurcació Besòs, i perquè travessa el riu, la resta no mata!

    Frede: Necessitem més inversió i més optimització dels recursos que utilitzem. Som massa improductius i això fa que per molt que destinem, no fem, i com som uns deixats i uns incívics, el que fem ho destrossem.

    ResponElimina